PAKEJ PHOTOGRAPHER PERKAHWINAN . EVENT . MAJLIS KEHORMAT

By: APPY PHOTOGRAPHY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Dec-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark

PERTUNANGAN | FA + FADZLY @ JERANTUT, PAHANG

Majlis pertunangan ini diadakan di Jerantut, Pahang. Walaupun sedikit jauh tapi aku gagahkan jugak sebab die kawan aku. Apepun tahniah buat Fa + Fadzly semoga talian petunangan ni berakhir di jinjang pelamin. Seronok sangat majlis ni...Tahniah...















Dah abis dah...


Monday, 20-Oct-2008 07:57 Email | Share | | Bookmark

MAJLIS PERKAHWINAN AJAI + RINA | BERTEMPAT DI DEWAN IBUKOTA, SETAPAK

Majlis yang gilang gemilang. Sentuhan Adnan Jaafar sepenuhnya. Akhirnya AJAI + RINA selamat melansungkan majlis persandingannya.
Sori sebab lambat upload...
Semoga berbahagia ke anak cucu...AMIN...
















Wednesday, 17-Sep-2008 11:57 Email | Share | | Bookmark

GAMBAR OUTDOOR @ BUKIT TINGGI, PAHANG | APPY ♥ ELYEDA


Walaupun waktu aku pegi shoot kat bukit tinggi ni dengan photograper aku, hujan baru berhenti..tapi mmg best la tangkap gamba kat atas tu. Lawa sgt pemandangan die. Tak sia2 la bersusah payah tggu hujan. kire berbaloi jugak la. tq sgt2 kat fajar n nissa huhuhu.









































SAMPAI DISINI DAHULU


Wednesday, 17-Sep-2008 02:07 Email | Share | | Bookmark

MAJLIS PERSANDINGAN @ 05 APRIL 2008 | APPY ♥ ELYEDA

Majlis di lansungkan di DEWAN SERI SIANTAN, SELAYANG.
Alhamdulillah majlis berjalan lancar.
Terima kasih buat kedua belah ahli keluarga, sahabat2 yang hadir.

TEMA : BLUE BLACK , CLASSIC NUSANTARA
MAKE UP : AYANG KAMELL
DECORATION : D'TUA DECORATION, KERAMAT
CATERING : ASMAH HASSAN CATERING



































Dah abis dah


Tuesday, 16-Sep-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark

MAJLIS PERNIKAHAN AKU @ 04 APRIL 2008 | APPY ♥ ELYEDA

Ha...sebenarnye malu nak bubuh gamba sendiri ni, tapi atas kehendak customer2 yang nak sangat tengok gambar aku kawin ni, aku upload jugak lah sedikit sebanyak gamba kawin aku ni hehehe.
Kalau nak tau ni la masalahnye klu aku nak kawin sape lah pulak yang yg nak tgkp gamba aku klu nak ikutkan ati aku nak tgkap gamba aku sendiri....
Tapi akhirnye aku buat kate putus la ambik org yang aku kenal tangkap gamba kite org ni...

selamat menonton majlis pernikahan & perkahwinan aku yang tak seberapa ni...
Majlis pernikahan aku ni buat di rumah. Saje nak meriahkan suasana kat rumah sebab sanding dah bukan dekat rumah...
turunkan sekali komen2 yeh...klu rajin lah

Apepun segalanye dah berjalan lancar. ALHAMDULILLAH
Terima kasih kepada semua yang dah menjayakan majlis kami ni
Kepada Saudara Mara, Sahabat-sahabat , Jiran Tetangga...
TQ VERY2 MUCH

KAD PERKAHWINAN AKU



TIME NIKAH


























HANTARAN




PELAMIN



ISH INGT TAK BANYAK DAH UPLOAD BANYAK LA PULAK KAN..HEHEHE
SLAMAT MENONTON....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net